Priser, boende och mat

STÄMMAN FRAMFLYTTAD TILL NOVEMBER PÅ GRUND AV COVID-19

På grund av den rådande situationen i landet med en allmän smittspridning av ett coronavirus har vi i stämmokommittén beslutat att inte hålla stämman den 23 maj i år, utan istället flytta fram den till den 28 november. Detta på grund av att stämman är ett evenemang med runt 150 deltagare, och sedan den 29 mars råder förbud mot sammankomster på över 50 personer på obestämd tid.

Vi har avvaktat så länge som möjligt med beslutet för att kunna följa utvecklingen av viruset, men nu finns det inte längre någon möjlighet att hålla stämman. Vi är dock glada att meddela att årets artister, Nina och Mattias Peréz, fortfarande kommer att medverka som planerat på stämman i november. Stämman i november kommer att blir precis som en vanlig stämma - bara lite senare än planerat. 

 

28 NOVEMBER 2020

LINKÖPINGSSTÄMMAN

PRISER

________

Inträde

Inträdet för vuxna är 130kr, men för ungdomar mellan 13 och 18 år kostar det 90kr. I priset ingår det en fikabiljett.


Linköpingsstämman är en stämma utan önskan att gå med vinst. Eftersom det kostar att annonsera, hyra lokalen och ge verkstadsledarna lön för mödan, betalar alla som kommer till Landerydgården.


Inträde och kurser betalas i entrén. Vi tar emot kontanter, kort och Swish.


Stämmomugg

Vid entrén finns det även möjlighet att köpa till en stämmomugg som kostar 40kr.


Kurser

Kurserna kostar 150 kr för vuxna, och för barn och ungdom mellan 0-18 år kostar det 100 kr.

Kurserna bokas i förväg genom att skicka ett mail till linkopingsstamman@gmail.com.

BO OCH ÄTA

________

Masslogi

Det finns möjlighet att bo med egen sovsäck i masslogi på Landerydgården. Det går att sova över både fredag till lördag och lördag till söndag. Anmälan görs genom att skicka ett mail till linkopingsstamman@gmail.com. Vi uppskattar om ni anmäler er gruppvis. Masslogin är gratis.


Vandrarhem

Tyvärr finns det inget vandrarhem i närheten av Landerydsgården, men inne i Linköping finns flera vandrarhem. Från närmaste busshållplatsen, Hjulsbro skola, går sista bussen klockan 22:40 på lördagen. En senare buss finns att ta från hållplatsen Vårdsbergsvägen klockan 23:40, men dit är det lite längre att gå.


Äta

I fiket kan du njuta av din "standardfika", som ingår i priset för stämman, men man kan förstås köpa till mer om man känner för det. Fiket erbjuder också måltider i form av paj.

 

Inom gångavstånd (700 m) finns också Laszlo's Krog och Catering, Hjulsbrovägen 38. De erbjuder såväl pizzor som ett brett utbud av andra maträtter. De har öppet mellan 12:00 och 22:00 på lördagen. Telefonnumret är 013-15 15 85.

 

Mittemot Laszlo's ligger Ica Flamman, Hjulsbrovägen 43, där möjligheten finns att köpa färdigrätter och annat. De har öppet mellan klockan 08:00 och 21:00.