Priser, boende och mat

PRISER

________

Inträde

Inträdet för vuxna är 130kr, men för ungdomar mellan 13 och 18 år kostar det 90kr. I priset ingår det en fikabiljett.


Linköpingsstämman är en stämma utan önskan att gå med vinst. Eftersom det kostar att annonsera, hyra lokalen och ge verkstadsledarna lön för mödan, betalar alla som kommer till Landerydgården.


Inträde och kurser betalas i entrén. Vi tar emot kontanter, kort och Swish.


Stämmomugg

Vid entrén finns det även möjlighet att köpa till en stämmomugg som kostar 40kr.


Kurser

Kurserna kostar 150 kr för vuxna, och för barn och ungdom mellan 0-18 år kostar det 100 kr.

Kurserna bokas i förväg genom att skicka ett mail till linkopingsstamman@gmail.com.

BO OCH ÄTA

________

Masslogi

Det finns möjlighet att bo med egen sovsäck i masslogi på Landerydgården. Det går att sova över både fredag till lördag och lördag till söndag. Anmälan görs genom att skicka ett mail till linkopingsstamman@gmail.com. Vi uppskattar om ni anmäler er gruppvis. Masslogin är gratis.


Vandrarhem

Tyvärr finns det inget vandrarhem i närheten av Landerydsgården, men inne i Linköping finns flera vandrarhem. Från närmaste busshållplatsen, Hjulsbro skola, går sista bussen klockan 22:40 på lördagen. En senare buss finns att ta från hållplatsen Vårdsbergsvägen klockan 23:40, men dit är det lite längre att gå.


Äta

I fiket kan du njuta av din "standardfika", som ingår i priset för stämman, men man kan förstås köpa till mer om man känner för det. Fiket erbjuder också måltider i form av pastasallad.

 

Inom gångavstånd (700 m) finns också Laszlo's Krog och Catering, Hjulsbrovägen 38. De erbjuder såväl pizzor som ett brett utbud av andra maträtter. De har öppet mellan 12:00 och 22:00 på lördagen. Telefonnumret är 013-15 15 85.

 

Mittemot Laszlo's ligger Ica Flamman, Hjulsbrovägen 43, där möjligheten finns att köpa färdigrätter och annat. De har öppet mellan klockan 08:00 och 21:00.