Hitta till stämman och kontakt

STÄMMAN FRAMFLYTTAD TILL NOVEMBER PÅ GRUND AV COVID-19

På grund av den rådande situationen i landet med en allmän smittspridning av ett coronavirus har vi i stämmokommittén beslutat att inte hålla stämman den 23 maj i år, utan istället flytta fram den till den 28 november. Detta på grund av att stämman är ett evenemang med runt 150 deltagare, och sedan den 29 mars råder förbud mot sammankomster på över 50 personer på obestämd tid.

Vi har avvaktat så länge som möjligt med beslutet för att kunna följa utvecklingen av viruset, men nu finns det inte längre någon möjlighet att hålla stämman. Vi är dock glada att meddela att årets artister, Nina och Mattias Peréz, fortfarande kommer att medverka som planerat på stämman i november. Stämman i november kommer att blir precis som en vanlig stämma - bara lite senare än planerat. 

 

28 NOVEMBER 2020

LINKÖPINGSSTÄMMAN

KONTAKT

________

Stämman arrangeras av Östergötlands spelmansförbund och Folkungagillet i samarbete med och Folkmusik i Linköping, med stöd av Linköpings Kultur- och Fritidsnämnd.


Arrangemanget planeras av en stämmokommitté som år 2020 består av Ulf Larsson, David Siljat, Ebba Valtonen och Alexandra Lindvall. Vi svarar gärna på frågor via mail eller messenger på facebook.


Email

linkopingsstamman@gmail.com


Facebook

Linköpingsstämmans sida på Facebook.

Event för stämman 2020.

HITTA TILL STÄMMAN

________

Adress

Stämman äger rum på Landerydsgården i Hjulsbro. Addressen är Bokhagsvägen 10.


Allmänna kommunikationer

Tag busslinje 16 från Linköpings resecentrum, som går från läge A2, mot Södra Ekholmen och kliv av vid Hjulsbro Skola. Bussarna går var 30:e minut. Sista bussen tillbaka till stan från Hjulsbro Skola går klockan 22:40. En senare buss finns att ta från hållplatsen Vårdsbergsvägen klockan 23:40, men dit är det lite längre att gå.

 

Observera att det inte går att betala med kontanter ombord på bussarna, utan biljetten köper du enklast med Östgötatrafikens app

 

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser runt Landerydgården, då vi kan utnyttja Hjulsbroskolans parkering under helgen.